Germany Dealer

Autobedrijf

Exclusieve Duitse auto’s
Sinds de jaren ’90 importeert Germany Dealer in Heerenveen exclusieve auto`s uit Duitsland. Duitse auto’s staan symbool voor netheid, degelijkheid en kwaliteit. Er is geen ander land dat zo secuur is in het onderhoud, het design en de mechaniek als Duitsland.

DUITSE MERKDEALERS
Germany Dealer heeft door de jaren heen vele goede contacten opgebouwd met Duitse merkdealers. Door rechtstreeks in te kopen bij de interne voorraden van dealers en fabrikanten, kunnen we altijd de nieuwste types en de mooiste uitvoeringen tegen de beste prijzen bieden.
KOPEN, BESTELLEN EN INRUILEN
U profiteert van deze voordelen. Kom  eens langs in onze enorme showroom met daarin vele nieuwe Duitse modellen of bestel de door u gewenste auto direct. Zelfs wanneer de auto nog niet bij ons in de showroom staat, kunt u binnen een paar dagen in het bezit zijn van een prachtige exclusieve Duitse auto. Ook voor het inruilen van uw oude auto kunt u bij ons terecht, ongeacht het merk en de staat van de auto.

Hebben we uw interesse gewekt? Kom dan eens langs. De koffie staat voor u klaar bij Germany Dealer in Heerenveen!

-

Luxcars op voorraad

-

Totaal aantal PK's van Luxcars

€ -

Totale waarde Luxcars


Vul hieronder uw gegevens in en dan zal Germany Dealer zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen. [contact-form-7 id="1303" title="Bel Mij"]

Vul hieronder uw gegevens in en dan zal Germany Dealer zo spoedig mogelijk bij u terug komen. [contact-form-7 id="1291" title="contact_met_dealer"]

ADRES:
De Kuinder 21
8444DC Heerenveen
Tel.: 0513 – 636533

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM:
Ma t/m Vr 9.00 tot 18.00
Zaterdag 9.00 tot 17:00
Zondag Gesloten

JE VINDT ZE HIER:

JE KIJKT JE OGEN UIT