Tuning & Customizing

Zorg ervoor dat je auto nog meer uitblinkt dan die van anderen. Daarom onderstaand een overzicht van de beste tuners en customizers in Nederland. We werken aan het zo compleet mogelijk maken van deze lijst. Jouw bedrijf op deze pagina? Klik hier en neem contact met ons op.

 • Akker
  Best

  VD Akker

  Kiezen voor een auto van VD Akker is kiezen voor betrouwbaarheid. Uiteraard verkeren al onze auto's in een perfecte staat. Toch kan het voorkomen dat uw auto voor reparatie of regulier onderhoud naar de garage moet. Bezoekjes waar u uw drukke agenda niet voor vrij kunt maken... VD Akker komt u daarbij graag tegemoet. Letterlijk. Want of u nu in Limburg woont of in Friesland, wij zorgen ervoor dat uw auto wordt opgehaald en teruggebracht en dat u in de tussentijd kunt beschikken over een vervangende auto. En als wij uw auto dan toch onder handen nemen, zijn we meteen zo vrij om hem aan een wasbeurt te onderwerpen.

  PARTNER BEKIJKEN
 • Thijs Timmermans Luxcar
  Waardenburg

  Thijs Timmermans

  In de ruime, sfeervol aangeklede en lichte toonzaal is auto’s kijken een belevenis op zich. Hier is geen ruimte voor middelmaat, exclusiviteit van onze collectie is voor ons een duidelijke voorwaarde. Liefhebbers van exclusieve (sport) wagens zullen zich beslist bij ons thuis voelen.

  PARTNER BEKIJKEN
 • Topic Car Design
  Sittard

  Topic Car Design

  Topic Car Design richt zich voornamelijk op het customizen en tunen van sportwagens en supercars. Als bedrijf staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid, exclusiviteit en de beste service.
  Bij ons kunt u terecht voor velgen, uitlaatsystemen, remsystemen, bodykits, carbondelen, banden, chiptuning, carwrapping en schroefsets die wij aanbieden van hoogwaardige kwaliteit van merken die hun naam al meer dan waar

  PARTNER BEKIJKEN