Partners

Naast de samenwerking met auto- en servicebedrijven werkt Luxcar ook samen met enkele organisaties die hun steentje hebben bijgedragen aan waar Luxcar nu staat.

160x40-VOOR-BOVENAAN-WEET-JE-WEL
Ansho Bijlmakers
Als bekend fotograaf in de autowereld fotografeert Ansho Bijlmakers de meest exotische auto’s. Zijn talent is van ongekend niveau. Als vaste fotograaf van Luxcar zijn veel van de afbeeldingen op de website uit zijn hand geschoten. Bekijk zijn website voor de meest adembenemende foto’s.

 

Bekijk de website van Ansho Bijlmakers

strategologoluxcar
Stratego Branding
Branding bureau Stratego Branding is een team van ambitieuze creatievelingen en strategische denkers, met een passie voor het creëren van unieke verhalen en imago’s. Stratego Branding werkt op verscheidene vlakken aan de ontwikkeling van Luxcar zoals positionering, beveiliging en media.

 

Bekijk de website van Stratego Branding

logoautogespot
Autogespot.com
Al voor de lancering had Luxcar een samenwerking met Autogespot. Autogespot is een van de grootste online autoplatformen van Nederland. Autogespot en Luxcar wisselen foto’s, video’s en artikelen uit om de bezoekers altijd van de beste en meest relevante media te voorzien.

 

Bekijk de website van Autogespot