Washin7 Roosendaal

Washin7 is uniek; het is de modernste en grootste indoor carwash van Nederland met vestigingen in Eindhoven (Meerenakkerweg 5, industrieterrein De Hurk) en Roosendaal (Blauwhekken 3c, Oud Gastel, industrieterrein Borchwerf 2). Volledig overdekt, voorzien van apparatuur van topniveau, met de beste shampoos en hoogwaardige programma’s die ervoor zorgen dat ook uw (bedrijfs)auto weer optimaal schoon is. En dat alles op een duurzame en lakvriendelijk­e manier met textiele doeken!

We zeggen niet voor niets: care for your car. Wij willen de béste service en kwaliteit bieden in een boeiende entourage. Dát is waar Washin7 voor staat, dát is onze opdracht.

Beleef razendsnel ultra schoon
Onze indoor wasstraat van ruim 50 meter is goed, veilig én snel. Washin7 heeft een capaciteit van 120 auto’s per uur. U en uw medewerkers of collega’s hoeven dus nooit te wachten. De wasstraat is ook goed uitgerust voor de bescherming van de soft top of linnen kap van cabrio’s.
U heeft een ruime keuze uit verschillende wasprogramma’s en u kunt er ook voor kiezen om uw auto(s) zelf te (laten) wassen in een van onze indoor wasboxen.


Vul hieronder uw gegevens in en dan zal Washin7 Roosendaal zo spoedig mogelijk bij u terug komen.Velden met een * zijn verplicht.

ADRES:
Blauwhekken 3c
4751 XD Oud Gastel
T: 0165 - 51 55 72

OPENINGSTIJDEN
Maandag t/m zaterdag: 08:00 - 20:00 uur*
Zondag: 10:00-18:00*
*wasboxen sluiten een half uur eerder

LOCATIE: