Haans Autoschades

Gespecialiseerd in: Tesla

Als geen ander weet Haans Autoschades welke ongemakken een autoschade met zich mee kan brengen.

Daarom is ons bedrijf er niet alleen op gericht om uw auto rimpelloos te herstellen, maar ook om u van alle lasten en zorgen te bevrijden.

Haans Autoschades werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen en een groot aantal leasemaatschappijen.

Eén telefoontje is voldoende om uw auto in de kortst mogelijke tijd in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen.

Onze medewerkers staan ook voor u klaar om te helpen bij het invullen van schadeformulieren en het vaststellen van een schadebedrag. Dit alles vanzelfsprekend onder het genot van een kopje koffie.

Haans Autoschades werkt samen met alle verzekeringsmaatschappijen en een groot aantal leasemaatschappijen. De contacten met uw tussenpersoon, verzekeringsmaatschappij en de schade-expert worden volledig door ons verzorgd. Wij nodigen u uit voor een bezoek aan ons bedrijf. Graag laten wij u zien hoe er bij Haans Autoschades gewerkt wordt. Neem eens een kijkje in onze altijd brandschone werkplaats waar uw auto met zorg behandeld wordt!

Geen tijd voor een bezoek aan Haans Autoschades? Blader rustig door deze website en laat u informeren over bijvoorbeeld onze Leenauto’s, 4 Jaar Garantie en onze extra producten: Totaal Service.


Vul hieronder uw gegevens in en dan zal Haans Autoschades zo spoedig mogelijk bij u terug komen.Velden met een * zijn verplicht.

ADRES:
Jules Verneweg 17
5015 BE Tilburg
T: 013 - 542 19 58

OPENINGSTIJDEN:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 12:00 uur
Zondag: gesloten

LOCATIE: