Over Luxcar

Al het exclusieve auto aanbod op één website met beleving als uitgangspunt. Dat is de visie van vier jonge ondernemers die elkaar leerden kennen tijdens hun studie in Amsterdam.
Voor de aanschaf van een auto wordt tegenwoordig bijna altijd het internet gebruikt. Maar als je op zoek gaat naar een auto uit het exclusieve segment, neem als voorbeeld een Ferrari, zul je vrij snel merken dat je nergens een overzicht vindt van het aanbod. Op verschillende websites staat er een aantal en als je zoekt bij autobedrijven vind je er wellicht nog een paar. Maar het zoeken blijft een omslachtig en tijdrovend proces. Met de komst van Luxcar wordt het vinden van de ideale auto snel en makkelijk. Daarbij weet je zeker dat de auto bij een vertrouwd autobedrijf staat. De autobedrijven waarmee Luxcar direct samenwerkt zijn namelijk expliciet geselecteerd op hun expertise, service en uitstraling. Bij Luxcar wordt geen saai overzicht weergeven maar is de auto te beleven. Naast de basisinformatie zoals foto’s en specificaties zijn er ook filmpjes van rijtesten, geluidsfragmenten en andere relevante media en informatie te vinden. En dit natuurlijk allemaal in een zeer stijlvol jasje.

Ook auto eigenaren kunnen terecht bij Luxcar. Zo vind je een overzicht van locaties voor gespecialiseerd onderhoud, schadeherstel en tuning en kan je snel zien welke carwashes het optimale poetsresultaat verzorgen. Een exclusieve auto moet immers goed verzorgd worden.

Maak informeel kennis met het team:

  • Robert Vonk Robert Vonk is de stille kracht binnen Luxcar. Robert komt uit het altijd mooie Lisse, waar hij is opgegroeid tussen de bloembollen en toeristen. De duizenden bollen die jaarlijks in en uit de grond gehaald moeten worden hebben bijgedragen aan het geduldige karakter van Robert. Waar de andere jongens soms verhitte discussies voeren blijft Robert kalm en bemiddelend. Achter de schermen werkt hij aan de cijfers en feitjes die cruciaal zijn voor het functioneren van Luxcar.
  • Maico Voets Maico Voets is van alle markten thuis. Hij is buitengewoon gedisciplineerd en neemt geen genoegen met minder dan het allerbeste. Maico staat binnen Luxcar bekend om zijn ongezouten mening, hij neemt geen blad voor de mond. Opgegroeid in het Gooi heeft hij zijn passie voor mooie auto’s ontwikkeld. Deze passie in combinatie met zijn discipline zorgen voor continue vooruitgang en verfijning van Luxcar. Het grootste deel van Luxcar is ontworpen door Maico.
  • Barend Peijnenburg Barend Peijnenburg is de bedenker van Luxcar. Van jongs af aan heeft hij een zeer ondernemende instelling. Zijn passie en doortastendheid werkt als de motor van het team. Met zijn straight to the point aanpak en een sympathieke zachte G is geen uitdaging te groot. Barend is goed te vergelijken met een zacht gekookt ei, van buiten soms keihard, maar van binnen echt een aardige jongen.
  • Jordy Burggraaf Jordy Burggraaf is de techneut achter Luxcar. Opgroeiend tussen de koeien en tractoren rondom Kamerik heeft Jordy al vroeg een passie voor auto’s ontwikkeld. Jordy staat binnen het team bekend als een echte doorzetter die altijd de puntjes op de i wilt hebben. Zijn precisie en toewijding zorgen er voor dat Luxcar er altijd spik en span bij staat. Hij mag soms dan wat slecht te verstaan zijn, maar kan absoluut niet gemist worden.

Robert Vonk (links) is de stille kracht binnen Luxcar. Robert komt uit het altijd mooie Lisse, waar hij is opgegroeid tussen de bloembollen en toeristen. De duizenden bollen die jaarlijks in en uit de grond gehaald moeten worden hebben bijgedragen aan het geduldige karakter van Robert. Waar de andere jongens soms verhitte discussies voeren blijft Robert kalm en bemiddelend. Achter de schermen werkt hij aan de cijfers en feitjes die cruciaal zijn voor het functioneren van Luxcar.

 

Jordy Burggraaf (midden links) is de techneut achter Luxcar. Opgroeiend tussen de koeien en tractoren rondom Kamerik heeft Jordy al vroeg een passie voor auto’s ontwikkeld. Jordy staat binnen het team bekend als een echte doorzetter die altijd de puntjes op de i wilt hebben. Zijn precisie en toewijding zorgen er voor dat Luxcar er altijd spik en span bij staat. Hij mag soms dan wat slecht te verstaan zijn, maar kan absoluut niet gemist worden.

 

Maico Voets (midden rechts) is van alle markten thuis. Hij is buitengewoon gedisciplineerd en neemt geen genoegen met minder dan het allerbeste. Maico staat binnen Luxcar bekend om zijn ongezouten mening, hij neemt geen blad voor de mond. Opgegroeid in het Gooi heeft hij zijn passie voor mooie auto’s ontwikkeld. Deze passie in combinatie met zijn discipline zorgen voor continue vooruitgang en verfijning van Luxcar. Het grootste deel van Luxcar is ontworpen door Maico.

 

Barend Peijnenburg (rechts) is de bedenker van Luxcar. Van jongs af aan heeft hij een zeer ondernemende instelling. Zijn passie en doortastendheid werkt als de motor van het team. Met zijn straight to the point aanpak en een sympathieke zachte G is geen uitdaging te groot. Barend is goed te vergelijken met een zacht gekookt ei, van buiten soms keihard, maar van binnen echt een aardige jongen.