Actueel

 • Audi-RS3-Milltech-Breedveld-front

  Audi RS3 Sportback (Stage 2 tuned) video en fotoserie

  De Audi RS3 Sportback is een van de leukste gooi-en-smijt auto’s op de markt. Standaard heeft het ‘kleine’ beest 367 pk, maar deze Nardogrijze verschijning is alles behalve standaard en dat zal de bestuurder ervaren ook! Deze RS3 Sportback is voorzien van stage 2 tuning met Milltek uitlaten. De auto is heeft een grotere intercooler, de automaat heeft een upgrade gekregen en het onderstel is verlaagd.

  BERICHT BEKIJKEN
 • SONY DSC

  Audi Q7 3.0 TDI fotoserie

  Zoals met ons klimaat vaker gebeurt reden we vandaag op een regenachtige dag. En toch was dat niet erg. We reden namelijk met de Audi Q7 3.0 TDI. Een grote en logge auto die aanvoelt als een tank, zou je denken. Maar niets is minder waar. De Audi vliegt gevoelsmatig bijna letterlijk over de weg. Wát een kracht produceert het apparaat, onvoorstelbaar. En dat voor ‘slechts’ een drie liter motor.

  BERICHT BEKIJKEN
 • Schermafbeelding 2017-03-11 om 10.43.09

  Nino Hooymans Exclusive showroom impressie

  Sinds kort heeft Luxcar partner Nino Hooymans een nieuwe showroom in Velddriel. We namen een kijkje bij zijn showroom met indrukwekkende inhoud. Geniet van de beelden!

  BERICHT BEKIJKEN
 • Robben-Rosmalen-Luxcar-Audi-RS7-3

  Audi RS7 Sportback fotoserie

  We namen de Audi RS7 Sportback van autobedrijf Robben Rosmalen te Vught mee voor een fotoserie. Met winterse omstandigheden konden we helaas de auto niet optimaal testen maar het leverde gelukkig wel fantastische plaatjes op.

  BERICHT BEKIJKEN
 • Luxcar-Mercedes-Benz-GLE-2

  Mercedes-Benz GLE 400 AMG fotoserie

  De GLE, het antwoord van Mercedes-Benz op de BMX X6. We reden in de GLE 400 4MATIC AMG uit 2015. Een noemenswaardige auto als we het over omvang hebben. Maar de GLE heeft niet alleen de omvang mee. Waar de X6 soms log en zwaar kan voelen, heeft de GLE 400 dat minder. Ja, hij voelt als een tank. En ja, je kijkt twee keer als je door een smalle doorgang moet. Maar als we het hebben over rijeigenschappen valt de Mercedes erg mee. Buiten het feit dat hij is voorzien van een 333 pk sterke turbo zescilinder, voelt de auto direct en behendig.

  BERICHT BEKIJKEN
 • Audi-R8-Luxcar-Breedveld-Autos-7

  Audi R8 fotoserie

  We reden in de Audi R8 4.2 tijdens winterse omstandigheden. Het was voorzichtig rijden met de brede Pilot Sport banden, maar de plaatjes zijn fantastisch. Door het winterse weer hebben we helaas geen degelijke indruk van de auto kunnen krijgen, wellicht dat deze op een later moment volgt bij beter weer. Tot die tijd, geniet van de foto’s!

  BERICHT BEKIJKEN
 • m1ny0dabsbx1

  Porsche Panamera Sport Turismo naar Geneve

  Het is alweer meer dan vier jaar geleden dat Porsche de Sport Turismo Concept liet zien, een studiemodel dat duidelijk vooruitblikte op de komst van een Panamera Shooting Brake. De Panamera-met-een-maatje-meer dook al diverse keren ingepakt en wel op voor de lens van onze spionagefotograaf, maar een productieversie hebben we nog altijd niet gezien. Daar komt spoedig verandering in.

  BERICHT BEKIJKEN
 • Audi-RS4-Avant

  Nieuwe Audi RS4 Avant en RS5 krijgen 450 pk

  Motor1 meldt dat de gegevens afkomstig zijn van een foto, gemaakt tijdens een dealerpresentatie, die een lezer ze heeft toegestuurd. In de besloten sessie kwam een slide voorbij waarop te lezen is dat de krachtbron in de drie sportieve Audi's een 450 pk sterke 2,9-liter biturbo V6. Jawel, een iets krachtigere variant van de motor die we in Porsche's Panamera 4S vinden. Met een 0-100-tijd van 4,4 seconden is de Panamera (die een stuk zwaarder is) nog 'trager' dan de beide Audi's. Die komen waarschijnlijk akelig dichtbij 4,0 seconden.

  BERICHT BEKIJKEN
 • bmw550d-1

  Gereden: BMW M550xd

  Het is misschien wel de ultieme directieauto; de BMW M550xd. Snel, ruimtelijk en aangedreven door een sterke dieselmotor. De M550xd oogt imponerend, uitgerust met grote velgen, sportieve lijnen en natuurlijk het befaamde M-embleem op de achterkant. Het interieur is zoals we het al van BMW kennen. Gelukkig is hij niet uitgerust met oranje verlichtte klokjes op het dashboard zoals BMW voorheen had. Gevoelsmatig maakt dat de BMW namelijk een stuk ouder. Het zijn twee keurig wit verlichtte klokjes die beide aan de onderkant met schermen worden aangevuld met informatie. Wat direct opvalt is dat de snelheidsmeter maar tot 260 km/h loopt. Wat is BMW toch bescheiden… Als je de snelheidsbegrenzing verwijdert loopt de BMW zijn teller uit. De ruimte in de auto is rijkelijk. De bestuurder kan ruim zitten zonder dat een achterbankpassagier daar last van heeft.

  BERICHT BEKIJKEN
 • deryj77bj6nc

  Prijzen voor Mercedes-Benz E-Klasse Coupé bekend

  De vanafprijs van de hagelnieuwe E-klasse Coupé is vastgesteld op € 55.744. Voor dat geld krijg je de 184 pk sterke E200. De benzineversie is net als al zijn andere broers voorlopig gekoppeld aan een 9G-Tronic-transmissie, een automaat met negen verzetten. Een trede hoger op de benzineladder staat de E300, de 245 pk sterke variant van de 2.0-liter viercilinder turbomotor die ook in de E200 ligt. Voor € 62.542 krijg je de sleutels overhandigd. De krachtigste benzine-E Coupé is op dit moment de 333 pk sterke E400 met een geblazen 3,0-liter V6 als kloppend hart heeft. De E400 is standaard voorzien van 4Matic-vierwielaandrijving en moet minimaal € 89.197 gaan kosten.

  BERICHT BEKIJKEN
 • w9ny7utbu4vc

  ‘Lamborghini Urus ook als Plug-In Hybride’

  Al sinds 2012 houdt de Lamborghini Urus de gemoederen bezig. In dat jaar presenteerde Lamborghini namelijk een concept-car met die naam, een showmodel dat als voorbode voor de uiteindelijke productie-SUV geldt. Dat rode exemplaar zag er al behoorlijk productierijp uit, maar toch is de productieversie nog grotendeels een mysterie. Wel werd begin dit jaar duidelijk dat een V8benzinemotor met twee turbo's voor de aandrijving zou zorgen. Inmiddels zou Lamborghini's R&D-chef; tegenover het Engelse Autocar gezegd hebben dat er bovendien een plug-in hybride-variant verschijnt. Die bevat ongetwijfeld componenten die ook bij andere merken uit het Volkswagen-concern worden toegepast, maar hoe de aandrijflijn er precies uit komt te zien is evengoed gissen.

  BERICHT BEKIJKEN
 • pdjyfswba9be

  Porsche Exclusive pronkt met Panamera

  In november presenteerde Porsche een reeks nieuwe versies van de nog kakelverse tweede generatie Panamera. Naast een nieuwe instapversie, alles is relatief, maakten we kennis met de Panamera Executive, een variant met langere wielbasis. Porsche Exclusive klinkt dat uiteraard als muziek in de oren.

  BERICHT BEKIJKEN