Media Spotlight

 • spotlight_afbeelding

  Audi RS6 Avant & BMW M3 Performance

  Geplaatst op 29 december 2016
  We reden in de Audi RS6 Avant en BMW M3 Performance van Robben Rosmalen. Bekijk de indrukwekkende foto's die we deze dag namen in een bijzondere omgeving.
  Door: Barend Peijnenburg, Robert Vonk, Maico Voets, Jordy Burggraaf
  SPOTLIGHT BEKIJKEN
 • spotlight_afbeelding

  Volvo S90 & Volvo V90

  Geplaatst op 12 november 2016
  Voor Volvo dealer Van Roosmalen gingen we voor een uitgebreide fotoshoot op pad met de Volvo V90 en Volvo S90. Volvo wordt vaak beschouwd als het ingetogen alternatief voor de Duitse luxemerken. Hier wil Volvo van af, dus introduceerden ze de S90, V90 en XC90. De discussie is onder autoliefhebbers nu of Volvo hier ook daadwerkelijk in geslaagd is of niet. Voor ons dé kans om dit zelf eens te ervaren. Wat natuurlijk als eerste opvalt is het design van de auto's. Ze zien er werkelijk prachtig uit. Ook het interieur is zoals we het nog niet kenden van Volvo. Wat ook snel opvalt is het comfort. De stoelen zitten goed, de afstand tot de knoppen en het touchscreen zijn goed en het stuur heeft een fijne greep. Een grote verandering in het interieur is het eerder genoemde touchscreen. Bij Volvo waren we nog de kleine displays op het dashboard gewend. Bij de nieuwe 90-serie is dit vervangen door een groot touchscreen waarmee de meeste functionaliteiten worden aangestuurd. Het touchscreen reageert snel en is ook tijdens het rijden goed te bedienen. Het doet gevoelsmatig niet onder aan dat van andere luxemerken.
  Door: Barend Peijnenburg, Robert Vonk, Jordy Burggraaf
  SPOTLIGHT BEKIJKEN
 • spotlight_afbeelding

  Audi RS4 Avant & Bentley Continental GT

  Geplaatst op 26 juni 2016
  Op verzoek van Breedveld Auto's maakten we een mediareportage met de Audi RS4 Avant en Bentley Continental GT. Een bijzondere combinatie. De Bentley is van bouwjaar 2004 en voorzien van een W12 motor. Maar liefst 560 pk hoest dit koppelmonster op. Ondanks het gewicht van de auto accelereert hij snel, dankzij de turbomotor ook laag in de toeren. De Continental is gehuld in een witte wrap.
  De Audi RS4 avant is er een uit 2013. Met 450 pk accelereert hij in 4,7 seconden naar de 100 km/h. Een duidelijk verschil met de Bentley is dat de Audi even op gang moet komen. Pas hoger in de toeren voel je hem echt trekken. Dit (...)
  Door: Barend Peijnenburg, Robert Vonk
  SPOTLIGHT BEKIJKEN
 • spotlight_afbeelding

  Audi R8, RS6 & S3

  Geplaatst op 10 maart 2016
  In de media spotlight lichten we auto's uit van onze partners door ze een dag mee te nemen en er een mediareportage over te maken. Voor Borgers Auto Import maakten we een fotoreportage van de Audi R8, RS6 en S3. Tegelijkertijd. Ik kan je vertellen, het is al leuk om één auto mee te nemen, maar om met vrienden drie topauto's mee te nemen op een mooie dag als deze is toch wel ultiem. Toen we aankwamen bij Borgers Auto Import was er net een potentiele koper voor de R8. Even waren we bang dat we hem niet meer konden meenemen. We stonden natuurlijk te popelen om in te stappen en het beest te ervaren. (...)
  Door: Barend Peijnenburg, Jordy Burggraaf
  SPOTLIGHT BEKIJKEN