Van Roosmalen

Gespecialiseerd in: Volvo

Wij zijn dé Volvo dealer van Noord-Brabant
Volvo dealer Van Roosmalen Groep is een écht familiebedrijf. Wat ooit begon als een fietsenhandel, is nu de grootste Volvo dealer groep van Nederland, met vestigingen verspreid over heel Noord-Brabant. U kunt bij Van Roosmalen terecht voor nieuwe Volvo’s van topkwaliteit maar ook voor Volvo occasions, accessoires, onderdelen, onderhoud, reparatie, leasing en verzekering. Kenmerkend voor ons als familiebedrijf is onze persoonlijke aandacht voor klanten, advies op maat en een uitstekende service.

Van Roosmalen wil met het merk Volvo in Nederland de meest betrouwbare en klantvriendelijke automotive-gerelateerde organisatie zijn. Voor u als klant, maar ook voor onze andere relaties waar wij zaken mee doen. Hoe zorgen wij voor de beste mobiliteit en tevredenheid? Daar hebben wij 5 huisregels over afgesproken. Voor u!

Altijd de snelste service
U wilt natuurlijk altijd snel geholpen worden. Dat snappen wij heel goed. Daarom zetten wij alles op alles om u de snelste service te bieden. Bij aflevering van uw nieuwe auto, bij onderhoud en bij APK.

Altijd persoonlijk
Wij verdiepen ons niet alleen in uw auto, maar ook in uw wensen over mobiliteit. Zo kunnen wij u altijd op maat adviseren. Over wat het beste bij uw wensen en situatie past.

Altijd scherp geprijsd
Een goede service en toch scherpe prijzen? Wij bewijzen u graag dat het kan.

Altijd transparant
Als u uw auto bij ons brengt voor een APK of onderhoudsbeurt, dan wilt u precies weten wat er aan uw auto gebeurt. Wij zijn daar altijd transparant in. Als er iets vervangen moet worden, laten we u dat direct weten. En transparant zijn we ook over Volvo verzekeringen en financiële producten. Ook daar zijn wij duidelijk over.

Altijd dichtbij
U wilt Volvo service zo dicht mogelijk bij u in de buurt? Dat kan bij Van Roosmalen. Met 8 vestigingen in Noord-Brabant zijn we altijd dichtbij.

-

Luxcars op voorraad

-

Totaal aantal PK's van Luxcars

€ -

Totale waarde Luxcars


Vul hieronder uw gegevens in en dan zal Van Roosmalen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen. [contact-form-7 id="1303" title="Bel Mij"]

Vul hieronder uw gegevens in en dan zal Van Roosmalen zo spoedig mogelijk bij u terug komen. [contact-form-7 id="1291" title="contact_met_dealer"]

JE VINDT ZE HIER:

JE KIJKT JE OGEN UIT