Thijs Timmermans

Autobedrijf

Thijs Timmermans is gevestigd op een prominente plek direct aan de A2 in Waardenburg, onder de rook van
’s Hertogenbosch. Alleen al een bezoek aan ons moderne pand is een beleving op zich. Immers, het royale aanbod van exclusieve (sport) auto’s laat het hart van elke autoliefhebber sneller kloppen.

In de ruime, sfeervol aangeklede en lichte toonzaal is auto’s kijken een belevenis op zich. Hier is geen ruimte voor middelmaat, exclusiviteit van onze collectie is voor ons een duidelijke voorwaarde. Liefhebbers van exclusieve (sport) wagens zullen zich beslist bij ons thuis voelen. Onze vakkennis gecombineerd met ons zorgvuldig geselecteerde netwerk in binnen- en buitenland, garandeert de beschikbaarheid van een uniek en exclusief aanbod van auto’s. Of dit nu een nieuwe of gebruikte auto betreft, bij Thijs Timmermans in Waardenburg kunt u genieten van een collectie auto’s waarbij exclusiviteit gegarandeerd is.

Niet alleen ons aanbod is exclusief. Die term gaat beslist ook op voor onze klantbenadering. Als klant staat u bij ons op een voetstuk. Ons team bestaat uitsluitend uit autoliefhebbers. Daardoor begrijpen wij uw liefde voor een specifieke auto als geen ander. Als autoliefhebbers onder elkaar, bespreken we uw voorkeur, uw wensen en uw gebruiksdoel. Alleen dan weten we immers zeker dat u gelukkig bent met uw keuze!
Maak kennis met onze inspirerende aanpak en bezoek ons bedrijf aan de Filipsweistraat 9 in Waardenburg.

-

Luxcars op voorraad

-

Totaal aantal PK's van Luxcars

€ -

Totale waarde Luxcars


Vul hieronder uw gegevens in en dan zal Thijs Timmermans zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen. [contact-form-7 id="1303" title="Bel Mij"]

Vul hieronder uw gegevens in en dan zal Thijs Timmermans zo spoedig mogelijk bij u terug komen. [contact-form-7 id="1291" title="contact_met_dealer"]

ADRES:
Filipsweistraat 9
4181 CH Waardenburg
+31 (0)418 745130

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM:
Maandag-Vrijdag: 9.00-18.00 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur

OPENINGSTIJDEN SERVICE & MAGAZIJN:
Maandag-Vrijdag: 8.00-18.00 uur
Zaterdag: 10.00-14.00 uur

JE VINDT ZE HIER:

JE KIJKT JE OGEN UIT