Holland Car Company

Autobedrijf

PERSOONLIJKE PARTNER VOOR UW MOBILITEIT
Holland Car Company is een betrouwbare partner voor alle facetten van mobiliteit. Bij HCC is de expertise en ervaring aanwezig voor de aanschaf van uw ideale auto tot bijbehorende service en onderhoud. In onze moderne werkplaats is alle benodigde (uitlees)apparatuur aanwezig voor onderhoud en reparatie van alle premium automerken.
HCC is een internationaal opererende onderneming. Met onze eigen importservice kunnen wij iedere droomauto uit het buitenland importeren en in Nederland zowel administratief als technisch rijklaar maken voor u.

Bij Holland Car Company verkopen we niet alleen maar auto’s, wij zijn tevens een allround partner op de lange termijn voor onze klanten op alle gebieden van mobiliteit. Wij zijn specialist in automerken van het hogere segment en begrijpen welke service daarbij wordt verwacht van ons.

-

Luxcars op voorraad

-

Totaal aantal PK's van Luxcars

€ -

Totale waarde Luxcars


Vul hieronder uw gegevens in en dan zal Holland Car Company zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen. [contact-form-7 id="1303" title="Bel Mij"]

Vul hieronder uw gegevens in en dan zal Holland Car Company zo spoedig mogelijk bij u terug komen. [contact-form-7 id="1291" title="contact_met_dealer"]

ADRES:
Noordbaan 804
2841 MG Moordrecht
+31(0)182-634943

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM:
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Zondag: gesloten

JE VINDT ZE HIER:

JE KIJKT JE OGEN UIT