Firstgear Cars

Autobedrijf

Firstgear Cars is leverancier van nieuwe en jong gebruikte luxeauto’s, die stuk voor stuk staan voor passie, lifestyle en kwaliteit. Ons aanbod bestaat uit de nieuwste exclusieve modellen van gerenommeerde automerken, zoals Ferrari, Aston Martin, Porsche, Bentley, Maserati, BMW, Mercedes-Benz en Audi. Wij hebben een grote actuele collectie exclusieve auto’s die rechtstreeks geleverd kunnen worden, maar wij gaan ook graag voor u op zoek naar een bepaald model of een specifieke uitvoering. Als onafhankelijke dealer van exclusieve automerken hebben we vaste partners in binnen- en buitenland.

Bij Firstgear Cars vinden we dat het kopen van een exclusieve auto een belevenis op zich moet zijn. Daarbij is het niet alleen belangrijk, dat u een goed gevoel heeft over uw luxe auto, maar ook over ons. Persoonlijk contact, betrokkenheid en snelle service staan bij Firstgear Cars daarom altijd voorop. Vanaf het moment dat u onze showroom binnenkomt tot u de eerste kilometers in uw nieuwe auto gereden heeft en misschien alweer droomt over uw volgende aankoop. Kom gerust eens kennismaken, rondkijken in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een exclusieve auto van Firstgear Cars staat niet alleen voor passie en lifestyle, maar ook voor kwaliteit. Mocht er toch iets met uw luxe auto aan de hand zijn, dan staan wij dag en nacht voor u klaar. Het onderhoud nemen wij u graag volledig uit handen. Wij halen de auto bij u op en leveren hem weer in perfecte staat bij u af. Zorgeloos rijden. Ook dát hoort bij de beleving die Firstgear Cars heet.

-

Luxcars op voorraad

-

Totaal aantal PK's van Luxcars

€ -

Totale waarde Luxcars


Vul hieronder uw gegevens in en dan zal Firstgear Cars zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opnemen. [contact-form-7 id="1303" title="Bel Mij"]

Vul hieronder uw gegevens in en dan zal Firstgear Cars zo spoedig mogelijk bij u terug komen. [contact-form-7 id="1291" title="contact_met_dealer"]

ADRES:
Twentepoort Oost 20
7609 RG Almelo
Tel: +31 (0)546-804804

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM:
Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 18.00
Zaterdag: 10:00 – 16.00
Zondag op afspraak

JE VINDT ZE HIER:

JE KIJKT JE OGEN UIT