Luxcar partnerschap & adverteren

Luxcar helpt u uw doelgroep in het exclusieve segment beter te bereiken. Dit kan op verschillende manieren afhankelijk van hetgeen dat uw bedrijf doet en wat uw wensen zijn. Adverteren via Luxcar gaat veelal via partnerschappen. Dit kan zeker interessant zijn voor bedrijven in de autobranche.
Selecteer onderstaand de rubriek waaronder uw bedrijf valt.

Autoservice (onderhoud, schadeherstel, carwash en tuning)

Als autoservice bedrijf is het mogelijk om met Luxcar een partnerschap aan te gaan. Dat betekent dat uw een eigen bedrijfspagina krijgt op de website van Luxcar waarop uw bedrijfstaken worden gepresenteerd en uw bedrijf op de kaart wordt weergeven. Daarnaast kan uw bedrijf in aanmerking komen voor een artikel op de nieuwspagina (redactioneel). Voor meer informatie kunt u via onderstaande kanalen contact opnemen.

Auto evenementen

Evenementen kunnen op een twee manieren worden weergeven, afhankelijk van uw wensen. Zo kunt u uw evenement plaatsen op de kalender van Luxcar maar kunt u er ook voor kiezen om te adverteren door middel van een banner. Neem voor meer informatie via onderstaande kanalen contact op.

Non-automotive

Om als non-automotive bedrijf te adverteren op Luxcar.nl werken we met maatwerk. Afhankelijk van uw behoeften zijn er verschillende mogelijkheden om te adverteren op Luxcar. Dat kan uiteenlopen van een banner op de website tot een verschijning van uw product in de Luxcar media (filmpjes, artikelen, foto’s, etc). Neem voor informatie via onderstaande kanalen contact op.

Overig automotive

Als automotive bedrijf, naast autoservice en evenementen, kunt u adverteren op Luxcar. Dit is vaak maatwerk. Voor meer informatie kunt u via onderstaande kanalen contact opnemen.

Facebook

Contact

Heeft u interesse in het aangaan van een partnerschap of wilt u adverteren? Gebruik een van de onderstaande mogelijkheden om contact op te nemen. Wij reageren zo spoedig mogelijk.

Mail

Mail naar info@luxcar.nl

Gegevens

Luxcar V.O.F.
KvK:  64161021
BTW: NL855549129B01
Bank: NL83 RABO 0307 1381 00